Łosoś na przystawkę

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ser salami

    5 plasterków
  • wędzony łosoś

    5 plasterków
  • jajko

    1 sztuka
  • Bułka tarta klasyczna Prymat

    5 łyżek
  • oliwa

    50 ml
  • sałata zielona

    5 liści
  • ogórek zielony

    2 sztuki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Plasterki łososia rozłożyć na talerzu. Plasterki sera i posypać ziołami prowansalskimi, panierować w jajku i w bułce tartej i smażyć na rozgrzanej oliwie. Ser układać na łososiu, zawinąć go w rulonik i układać na liściach sałaty. Przybrać ogórkiem.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (9)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
IKrakowianka 28.02.2014 18:03
super łosoś
romanrafal 13.01.2014 13:48
smaczna przystaweczka
RenataZ-et 26.07.2013 22:11
fajna ta przystawka
Wafelek2601 17.06.2013 18:48
Uwielbiam łososia
Barbara55 13.12.2011 15:54
a co na to łosoś ?
kielcok1 06.11.2011 15:54
a łosoś na to nie możliwe ?
asbar 07.07.2011 13:08
uwielbiam łososia
rakow2 09.04.2011 16:23
niezła przystawka
Iwusia 11.09.2010 10:11
Bardzo ciekawy i oryginalny przepisik :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat