ŁOPATKA DUSZONA

Czas przygotowania:
1h

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • łopatka bez kości

    1 KG
  • pieprz, sól

  • papryka mielona

  • majeranek

  • Liść laurowy suszony Prymat

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

łopatkę przyprawić, obtoczyć w majeranku, obłożyć cebulą i czosnkiem odstawić w chłodne miejsce na 24 godz. dusić w garnku w niewielkiej ilości wody 1,5-2 godzin podawać wedle uznania

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
dorotka0000025 07.02.2012 15:05
pycha
IZABELA29 08.04.2011 19:06
soczyste mięsiwo
IZABELA29 08.04.2011 19:05
soczyste mięsiwo
barbara11561 08.04.2011 09:02
Tak lubię,najlepsze swojskie:)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat