lin w foli

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • Liny średnie

    4 sztuki
  • olej

    2 łyżki
  • cebula

    2 sztuki
  • sól

  • pieprz

  • folia aluminiowa

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ryby sprawić, opłukać. Ryby i folię wysmarować olejem. Cebulę pokroić na plasterki, grzyby umyć i posiekać. Na foli ułożyć cebulę i grzyby, na to rybę na wierzch znów warstwę cebuli i grzybów. Oprószyć solą i pieprzem. Folię zawinąć szczelnie. Piec w piekarniku ok. 30 minut.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Barbara/zuza22_85 03.03.2012 11:01
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat