Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Lekka surówka

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1 szt
marchew 3 szt
szczypiorek 1 pęczek
Sos sałatkowy koperkowo-ziołowy polski Prymat 1 op
oliwa 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Lekka surówka

Kapustę dokładnie myjemy, a następnie drobno siekamy. Marchewki obieramy, myjemy, ścieramy na tarce o dużych oczkach. Szczypiorek płuczemy, drobniutko siekamy. Następnie wszystki przygotowane składniki przekładamy do salaterki. Sos koperkowo-ziołowy łączymy z oliwą i tak przygotowanym sosem polewamy surówkę. Całość dokładnie mieszamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak