Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

lekka saltka

0.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko ugotowane na twardo
2 szt
pierś z kurczaka pieczona
2
mandarynki w puszce w zalewie
1/2 puszki
fasolka szparagowa (mrożona)
1/2 opakowania
szczypiorek
1/2 pęczka
Sklep Prymat
do sosu
zalewa z madarynek
1 łyżka
oliwa
1 łyżka
sól
do smaku
Sklep Prymat
bazylia
do smaku
Sklep Prymat
cebula biała
1 szt
sałata lodowa
1/2 główki
rzodkiewka
1 pęczek

Przepis i sposób przygotowania na: lekka saltka

Fasolkę ugotowaćok10min.) w małej ilości wody. Jajka pokroić w plasterki, cebulę posiekać.Mięso pokroić w kostkę, rzodkiewkę w pół plasterki, mandarynki na połowę. Szczypiorek drobno posiekać.Wszystkie składniki sałatki ułożyć w salaterce, polać sosem i wymieszać

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Justyna37 19.01.2012 13:01
Dobra
Marzena34 04.04.2011 12:42
szybka i smaczna
MAŁGORZATA108 18.10.2010 20:23
Sałatka na kolację to podstawa.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak