Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Lekka sałatka z warzyw i jajka

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kapusta pekińska 3 liście
jajko 1 szt
papryka czerwona 1/5 szt
szczypiorek
dip sałatkwoy

Przepis i sposób przygotowania na: Lekka sałatka z warzyw i jajka

Jajko gotujemy na twardo, następnie je studzimy i obieramy, kapustę pekińską szatkujemy niezbyt drobno, paprykę kroimy w kilka cieniutkich krążkowych plastrów, szczypiorek siekamy, na talerz przekładamy kapustę, układamy paprykę oraz pokrojone w ćwiarteczki jajko, całość polewamy dipem sałatkowym i posypujemy szczypiorkiem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mysza75 24.01.2014 16:05
Pyszna sałateczka :-)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak