Lekka pasta kanapkowa

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • twaróg

    1 kostka
  • koperek

    1 pęczek
  • śmietana 18-procentowej

    3 łyżki
  • Sól czosnkowa jodowana Prymat

    2 szczypty
  • sól

    2 szczypty
  • jaja na twardo

    5 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Twaróg dusimy widelcem dodajemy posiekane jajka i koperek .Solimy dodajemy śmietanę i mieszamy .

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
iknbozka 16.10.2011 20:55
fajna
wolochski 29.06.2011 21:43
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat