Łazanki z kiszonej kapusty

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kapusta kiszona

    1 opakowanie
  • cebula biała

    2 sztuki
  • olej do smażenia

    do smaku
  • masło

    100 gram
  • makaron łazanki

    1/2 okakowania
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Na rozgrzana patelnie lejemy olej i wrzucamy drobno posiekana cebulkę. Gdy cebulka się zeszkli dodajemy odsączoną kiszoną kapustę i gotujemy na delikatnym ogniu. W osobnym naczyniu gotujemy makaron. Ugotowany makaron wrzucamy na patelnie i przyprawiamy do smaku.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Margo1 25.06.2013 21:31
też bardzo lubię
ajres 27.03.2013 11:55
lubie lazanki
marzenciak1985 04.04.2012 15:26
mniam
[email protected] 16.03.2012 13:58
extra

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat