Kwaśna mizeria

Kwaśna mizeria

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ogórki

    40 DAG
  • Kwas cytrynowy Prymat

    DO SMAKU
  • koperek

    1 SZT
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania Kwaśna mizeria

Oczyszczone ogórki obrać po czym pokroić je w plasterki.
Następnie skropić je kwaskiem cytrynowym rozpuszczonym w odrobinie wody.
Doprawić jeszcze do smaku solą oraz cukrem i wymieszać z posiekanym szczypiorkiem.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (11)

eliza135 07.12.2012 20:37
zjadłabym
agata1722
agata1722 05.03.2012 22:41
dobry dodatek w sezonie do ziemniaczków
Tika4444 28.02.2012 08:52
muswzę wypróbować
berys18 16.02.2012 14:45
z kwaskiem nie robiłam...
berys18 16.02.2012 14:45
z kwaskiem nie robiłam...
berys18 16.02.2012 14:45
z kwaskiem nie robiłam...
szajba2 23.04.2011 18:42
kwaśna
Barbara55 11.03.2011 16:12
lubię mizerię do obiadu
maciek7 20.02.2011 19:01
pyszne
kielcok1 16.02.2011 15:26
do ziemniaczków i np. mielonego jak znalazł

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat