Składniki:
podudzia z kurczaka | 4 sztuka |
por | 1 szt |
pieczarki | 5-6 szt |
śmietana | pól szklanki |
Liść laurowy suszony Prymat | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Sól ziołowa jodowana Prymat | |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | |
natka pietruszki |
podudzia z kurczaka | 4 sztuka |
por | 1 szt |
pieczarki | 5-6 szt |
śmietana | pól szklanki |
Liść laurowy suszony Prymat | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Sól ziołowa jodowana Prymat | |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | |
natka pietruszki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: