Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kurczak w panierce

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kurczak 2 kg
jaja 2 szt
Bułka tarta klasyczna Prymat 20 dag
olej 20 ml
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: kurczak w panierce

kurczaka pokroić na części, zalać woda i gotować do miękkości. wyjąć, ostudzić. mięso posypać Vegetą, solą i pieprzem. panierować w jajku i bułce tartej, smażyć na rozgrzanej oliwie.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Juleczka20 06.12.2011 08:39
pyszny
anja3107 03.12.2011 20:30
pycha
evita0007 11.04.2011 18:18
mmmmm kurczaczek :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak