Przepis i sposób przygotowania na: Kurczak pieczony w musztardzie, miodzie i majonezie
2. Kurczaka pieczemy w naczyniu żaroodpornym przez około 70-80 minut w 200 stopniach.
kurczak | 1 sztuka (najlepiej zagrodowy) |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżka |
Czosnek suszony Prymat | 1 łyżka |
sól | 1/2 łyżeczki |
pieprz | 1/4 łyżeczki |
miód | 2 łyżki |
Musztarda miodowa Prymat | 3 łyżki |
majonez | 2 łyżki |
olej | 7 łyżek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: