Kurczak faszerowany

Kurczak faszerowany

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kurczak

    1 sztuka
  • Przyprawa do kurczaka złocista skórka Prymat

    1 opakowanie
  • mięso mielone

    500 gram
  • Przyprawa do mięsa mielonego farszu i klopsów Prymat

    1 opakowanie
  • brokuł

    1 sztuka
  • marchew

    2 sztuki
  • bulion warzywny

    1 szklanka
Wyślij składniki na:
Listonic

Przepis i sposób przygotowania Kurczak faszerowany

Kroki postępowania

Krok 1 - Kurczak faszerowany foto
Kurczaka myjemy, luzujemy kości .
Krok 2 - Kurczak faszerowany foto
Mięso mielone doprawiamy przyprawą i dokładnie wyrabiamy
Krok 3 - Kurczak faszerowany foto
Kurczaka napełniamy mięsem mielonym. Dokładnie zszywamy.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (8)

Jagódka77 08.03.2017 18:56
pięknie upieczony
Bożena Matuszczyk 08.03.2017 16:40
Smakowicie nafaszerowany kurczak.
[email protected] 01.03.2017 22:08
Wygląda pysznie
halina17 01.03.2017 17:58
Dobry kurczak faszerowany.
Konczi 01.03.2017 12:57
bardzo fajny kurczaczek
Futka 01.03.2017 12:45
Smakowity kurczak :)
Justi2401 01.03.2017 12:08
Bardzo lubię tak przygotowanego kurczaka :)
agaK. 01.03.2017 11:52
Smakowity jest:)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat