kulki mięsne

kulki mięsne

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jajko

    1 szt
  • Bułka tarta klasyczna Prymat

  • sól

  • papryka

  • pieprz

Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania kulki mięsne

Wymieszać wszystkie składniki, uformować kulki. Położyć na talerzu, przykryć papierem woskowanym. Piec w mikrofali przez ok 10 minut. Można podawać z dowolnym sosem.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Małgorzata72 28.04.2011 09:30
proste i dobre

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat