Kulki bakaliowe II

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • figi

    1/2 szkl
  • migdały obrane

    1/2 szkl
  • miód

    3 łyżki
  • sok winogronowy

    3 łyżeczki
  • daktyle

    1/2 szkl
  • jabłko

    3 starte
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Figi,daktyle,migdały razem zmieszać i zmielić,następnie dodać pozostałe składniki i dokładnie wymieszać,po czym uformować kulki i schłodzić w lodówce.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
caralajna 17.12.2011 20:28
smaczne
Katarzyna/kate1980 26.11.2011 22:47
superowe

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat