Przepis i sposób przygotowania na: Kruche ciasto z budyniem i malinami
Kroki postępowania
Ciepły budyń wylewam na ciasto.
(pozostałe ciasto można również zetrzeć na tarce)
Smacznego.
mąka pszenna |
2 szklanki
|
żółtko jajek |
3 szt
|
cukier puder |
1/2 szklanki
|
masło |
200 g
|
proszek do pieczenia |
1 łyżeczka
|
mleko |
900 ml
|
żółtko jajek |
3 szt
|
mąka ziemniaczana |
4 łyżki
|
cukier puder |
3 łyżki
|
cukier waniliowy |
1 łyżka
|
maliny świeże |
250 g
|
mięta |
do podania
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: