Przepis i sposób przygotowania na: Kruche ciasto z budyniem i malinami
Kroki postępowania
Ciepły budyń wylewam na ciasto.
(pozostałe ciasto można również zetrzeć na tarce)
Smacznego.
mąka pszenna | 2 szklanki |
żółtko jajek | 3 szt |
cukier puder | 1/2 szklanki |
masło | 200 g |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
mleko | 900 ml |
żółtko jajek | 3 szt |
mąka ziemniaczana | 4 łyżki |
cukier puder | 3 łyżki |
cukier waniliowy | 1 łyżka |
maliny świeże | 250 g |
mięta | do podania |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: