Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Krokieciki z pieczarkami, parówką i serem.

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

naleśniki 10 sztuk
pieczarki 30 dag
parówki 4 sztuki
ser żółty 10 dag
sól do smaku
pieprz do smaku
cebula 1 sztuka
jaja 2 szt.
Bułka tarta klasyczna Prymat 1 szklanka

Przepis i sposób przygotowania na: Krokieciki z pieczarkami, parówką i serem.

Pieczarki podsmażyć z parówkami i cebulką. Doprawic solą i pieprzem. Nakładać farsz na naleśniki (około 2,5 łyżki), posypać startym serem, zawinąć. Odtoczyć w jajku i bułce. Smażyć do uzyskania złotego koloru.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Katarzyna56 05.09.2012 23:54
Robię podobne ale bez parówki
Kekerboom 30.08.2012 14:05
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak