Składniki
kg
kostka
g
gramów
gniazd
mała łyż.
duża łyż.
ml
dużej łyż.
łyżeczka
łyżka
szklanka
Serniki (5 sztuk)
-
czekolada 53%
50 g -
śmietana kremówka
100 ml -
jajko
1 -
cukier
80 g -
twaróg zmielony
250 g -
budyń śmietankowy
2 łyżki
Polewa
-
marcepan
40 g -
biała czekolada
40 g -
masło
1 łyżka
Lista składników
-
porzeczki czerwone
Sposób przygotowania
Kroki postępowania





W przepisie podany jest budyń - chodzi o proszek budyniowy. Do przygotowania polewy użyłam cukierków marcepanowych w czekoladowej polewie.![]()
Komentarze (16)
Nie masz konta? Zarejestruj się
Załaduj więcej komentarzy (6)