Przepis i sposób przygotowania na: Krem ze szpinaku
2. Grzanki: Bułkę pokroić w kostkę, tłuszcz rozgrzać na patelni, wrzucić pokrojoną bułkę. Grzanki suszyć na małym ogniu.
3. Zupę podawać z grzankami.
ziemniaki |
450 gram
|
marchewka |
1 sztuka
|
pietruszka |
1 sztuka
|
seler korzeniowy |
1/4 sztuki
|
szpinak świeży |
450 gram
|
woda zimna |
1 litr
|
sól i pieprz |
do smaku
|
kajzerka |
1 sztuka
|
bułka |
2 łyżki
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: