Krem z kalarepki z kurkami

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • bulion drobiowy

    400 ml
  • kalarepka młoda

    200 gram
  • kurki blanszowane

    150 gram
  • koperek świeży

    1 peczek
  • oliwa

    50 ml
  • śmietana 18-procentowa

    100 ml
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Obraną i pokrojona kalarepke smażymy.Dodajemy bulion calosc blenderujemy.Dodajemy śmietane i smażone kurki.Przed samym podaniem dodajemy świeży koperek.
Smacznego

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
iwona332 16.09.2011 00:31
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat