Doradca Smaku logoandPrymat logo
Mięsa - najlepsze przepisy SPRAWDŹ

Krem z kalarepki z kurkami

0.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

bulion drobiowy
400 ml
Sklep Prymat
kalarepka młoda
200 gram
kurki blanszowane
150 gram
koperek świeży
1 peczek
Sklep Prymat
oliwa
50 ml
śmietana 18-procentowa
100 ml

Przepis i sposób przygotowania na: Krem z kalarepki z kurkami

Obraną i pokrojona kalarepke smażymy.Dodajemy bulion calosc blenderujemy.Dodajemy śmietane i smażone kurki.Przed samym podaniem dodajemy świeży koperek.
Smacznego

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

iwona332 16.09.2011 00:31
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak