krem kokosowy z alkoholem

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • wiórki kokosowe

    20 dag
  • margaryna

    1 kostka
  • cukier puder

    1 szkl
  • spirytus

    1 szkl
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

W alkoholu namoczyć wiórki kokosowe i odstawić na 2 godziny.Margarynę utrzeć z cukrem pudrem na puszystą masę i połączyć z namoczonym kokosem.Kremem można przełożyć tort,Lub urzyć jako nadzienie do kruchych babeczek

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Krzysztof15 18.12.2012 17:46
super
DanutaS 01.02.2012 09:50
mocno alkoholowy
Luki 09.12.2011 06:42
ciekawy
Monika193 03.12.2011 23:01
super
Grazyna0211 28.11.2011 18:57
smaczny

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat