Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Krem jabłkowy

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

śnieżka 1 szt
mleko 200 ml
jabłka 4 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Krem jabłkowy

Śnieżkę ubijamy według przepisu. Dojrzałe słodkie jabłka ( miałam papierówki) obieramy i ścieramy na drobnej tarce. Mieszamy dokładnie z ubitą śnieżką. Możemy dodać cynamonu. Chłodzimy w lodówce.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

misia53 05.09.2013 16:47
szybki deserek na czasie
Grażyna13 20.08.2012 15:53
bezpośrednio, i to bardzo, bo jabłka ciemnieją :)
pacpaw 19.08.2012 21:57
bezpośrednio do spożycia czy używamy go jako krem do wypieków?
parysek10 13.08.2012 19:05
pyszny deser

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak