krem do mięs

krem do mięs

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek

×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • masło

    1 łyżka
  • ser żółty

    5 dag
  • sól

  • pieprz

  • nac pietruszki

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Utrzeć masło, ser, pietruszkę i przyprawy na gładką masę.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Ewa111

07.04.2011 19:18
ciekawe

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat