kotlety z piersi indyka faszerowane

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • szpinak

    20 dkg
  • masło

    1,4 kostki
  • Sól czosnkowa jodowana Prymat

  • pieprz

  • masło

  • indyk

    5 szt
  • ser gouda

    5 plasterków
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

piersi lekko rozbijamy i posypujemy solą i pieprzem . Szpinak smażymy na maśle i nakładamy na piersi wraz z serem. Zawijamy do siebie jak kieszeń i spinamy wykałaczkami. Smażymy na maśle na patelni grillowej

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
ben-ka 17.12.2013 16:03
Smaczne jest takie mięsko.
Łucja 04.04.2013 13:21
ale smakowite kotleciki :)
pierniczkowo 16.07.2012 09:34
super:)
agnieszka214 24.06.2012 09:16
pychota
artur7 14.02.2012 06:44
fajne polecam

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat