Doradca Smaku logoandPrymat logo
Mięsa - najlepsze przepisy SPRAWDŹ

kotlety z piersi indyka faszerowane

0.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Liczba porcji
Liczba porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szpinak
20 dkg
masło
1,4 kostki
Sól czosnkowa jodowana Prymat
pieprz
Sklep Prymat
masło
indyk
5 szt
ser gouda
5 plasterków

Przepis i sposób przygotowania na: kotlety z piersi indyka faszerowane

piersi lekko rozbijamy i posypujemy solą i pieprzem . Szpinak smażymy na maśle i nakładamy na piersi wraz z serem. Zawijamy do siebie jak kieszeń i spinamy wykałaczkami. Smażymy na maśle na patelni grillowej

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ben-ka 17.12.2013 16:03
Smaczne jest takie mięsko.
Łucja 04.04.2013 13:21
ale smakowite kotleciki :)
pierniczkowo 16.07.2012 09:34
super:)
agnieszka214 24.06.2012 09:16
pychota
artur7 14.02.2012 06:44
fajne polecam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak