Kotlety z kabaczka

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kabaczek

    1 szt
  • jajko

    4 szt
  • Bułka tarta klasyczna Prymat

    20 dag
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kabaczek obtać i pokroićna niezbyt grube plastry. Jajka roztrzepąć i dodać do nich odrobinę soli,plastry kabaczka zanurzać najpierw w jaku, a następnie w bułce tartej. piecz na złoty kolor z obu stron.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
danusia19671 13.04.2011 21:36
Bardzo dobre kotleciki, szkoda że niema zdjęcia

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat