Kotlety warzywne II

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • cebula

    1 sztuka
  • pomidor

    1 sztuka
  • cukinia

    pół sztuki
  • ser żółty

    10 dag
  • filet z kurczaka

    1 pojedynczy
  • natka pietruszki

  • sól

  • pieprz

  • Kucharek przyprawa do potraw

  • grzyby

    20 ugotowane
  • jajko

    1 sztuka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Cebulę, pomidor, cukinie, grzyby, ser żółty, natkę pietruszki, fileta (roztłuczonego), surowe jajko włożyć do rozdrabniacza i całość dokładnie poszatkować, aż zrobi się papka. Następnie przyprawić solą, pieprzem i kucharkiem. Wszystko dokładnie wymieszać. Obtaczać w mące, roztrzepanym jajku u bułce tartej. Smażyć na oleju. Podawać np. z frytkami

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Róża1 11.10.2013 10:49
fajny pomysł:-)
natalia.doradca 09.10.2013 10:19
pyszny obiadek

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat