Kotlety schabowe z cebulką

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • schab bez kości

    0,7 kg
  • cebula

    1-2 szt
  • jajko

    1-2 szt
  • sól, pieprz

  • olej do smażenia

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Mięso kroimy na kotlety, lekko ubijamy posypujemy pieprzem. Kotlety zanurzamy w roztrzepanym jajku i obtaczamy w bułce tartej. Kotety smażymy z cebulą pokrojoną w krążki na rozgrzanym oleju

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (7)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Łukasz15 09.07.2013 08:02
chyba zrobię takie mięsko na obiad
Pani Domu 12.03.2013 17:58
lubię takie kotleciki
Ada-Gaba 29.07.2012 09:35
koniecznie muszę wypróbować
gosia561 18.02.2012 10:16
klasyka
AgaS10 28.11.2011 19:08
podoba mi się:)
Rique 30.05.2011 11:04
apetycznie wygląda:)
Tika4444 26.05.2011 17:26
pycha

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat