Składniki:
kg mięsa z łopatki i szynki | |
3 czerstwe bułki kajzerki | |
pieprz i sól | |
1 łyżeczka słodkiej papryki | |
2 łyżki suszonego majeranku | |
3 ząbki czosnku | |
olej do smażenia | |
jaja | 2 szt. |
kg mięsa z łopatki i szynki | |
3 czerstwe bułki kajzerki | |
pieprz i sól | |
1 łyżeczka słodkiej papryki | |
2 łyżki suszonego majeranku | |
3 ząbki czosnku | |
olej do smażenia | |
jaja | 2 szt. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: