kotlety cielęce

kotlety cielęce

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • cielęcina bez kości

    40 dag
  • sól

  • zielenina

  • tłuszcz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ze zmielonego, osolonego mięsa uformować kotlety, smażyć na rozgrzanej suchej patelni z obu stron.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat