Kotleciki z wątróbki

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • wątróbka

    0,5 kg
  • cebula

    2 szt,
  • mąka

    2 łyżki
  • jajko

    1 szt.
  • majeranek

    1 łyż.
  • sól i pieprz

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Wątróbkę oczyścić i pokroić w kostkę. Cebulę obrać i też pokroić w kostkę. Dodać jajko , mąkę i przyprawy. Wymieszać wszystko razem. Smażyć kotleciki.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
tom 04.09.2012 19:45
pycha

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat