Koreczki śledziowe.

Koreczki śledziowe.

Czas przygotowania:
1h

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • śliwek suszonych

    10 szt
  • wino białe wytrawne

    125 ml
  • rodzynki

    20 (złote)
  • matijasy

    2 szt
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania Koreczki śledziowe.

Matiasy pokroić w paseczki. Śliwki przekroić na pół.
Wymieszać paseczki śledzi, śliwki oraz rodzynki i zalać winem. Pozostawić na noc w zalewie.
Nadziać na wykałaczki :śliwka, śledzik, rodzynka, bazylia.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (4)

Bernadeta1 17.11.2013 00:11
super koreczki
Ewa 05.10.2013 10:52
Zdjęcie apetyczne :)
IwonaDD 05.10.2013 09:13
wymyślne :)
Paolcia 05.10.2013 09:10
bardzo smaczny przepis :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat