Przepis i sposób przygotowania na: Kopiec Kreta
Kroki postępowania
Piec w temp. około 200 stopni przez 25-30 minut.
Przygotowujemy krem: Ubijamy kremówkę z fixami oraz cukrem pudrem.
SMACZNEGO !!!
masło | 0,5 kostki |
cukier puder | 0,5 szklanki |
jajko | 2 sztuki |
mąka pszenna | 1,5 szklanki |
kakao | 2 łyżki |
mleko | 100 ml |
śmietana kremówka | 500 ml |
fix do śmietany | 2 sztuki |
cukier puder | 3 łyżki |
czekolada gorzka | 1 tabliczka |
banan | 3 sztuki |
sok z cytryny |
woda letnia | 3-4 łyżki |
sok z cytryny | 0,25 cytryny |
cukier | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: