Przepis i sposób przygotowania na: Kopiec Kreta
Kroki postępowania
Piec w temp. około 200 stopni przez 25-30 minut.
Przygotowujemy krem: Ubijamy kremówkę z fixami oraz cukrem pudrem.
SMACZNEGO !!!
masło |
0,5 kostki
|
cukier puder |
0,5 szklanki
|
jajko |
2 sztuki
|
mąka pszenna |
1,5 szklanki
|
kakao |
2 łyżki
|
mleko |
100 ml
|
śmietana kremówka |
500 ml
|
fix do śmietany |
2 sztuki
|
cukier puder |
3 łyżki
|
czekolada gorzka |
1 tabliczka
|
banan |
3 sztuki
|
sok z cytryny |
|
woda letnia |
3-4 łyżki
|
sok z cytryny |
0,25 cytryny
|
cukier |
1 łyżeczka
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: