Kompot porzeczkowo-renglodowy

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • porzeczki czerwone

    1 szkl
  • cukier

  • woda

  • jabłko

    1/2 renklody
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Umyte porzeczki i renglody wrzucamy do gotujacej się wody-ok 1 1/4 litra.Gotujemy kilka minut i dodajemy cukier do smaku-ok 5 łyżek.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (44)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Iwusia 05.09.2013 23:28
idealny nie tylko do obiadu
Alex_M 24.07.2013 14:26
uwielbiam domowe kompoty! :)
artur7 08.07.2012 16:01
slinka cieknie
Norgiusz 28.05.2012 13:26
domowy kompot jest najlepszy:)
Katarzyna59 11.05.2012 18:05
świetny
bursztynek 10.04.2012 23:06
uwielbiam domowy kompocik
caralajna 28.03.2012 22:59
doskonały
fictor123 21.03.2012 09:00
extra
Anna152 15.03.2012 05:56
super
Angelika10 09.03.2012 07:47
fajny

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat