Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kolorowe faszerowane jajka

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

awokado 1
koncentrat pomidorowy 2 łyżki
majonez
sól
pieprz
jajko ugotowane na twardo 10

Przepis i sposób przygotowania na: Kolorowe faszerowane jajka

Jajka kroimy na pół.
Wyciągamy żółtka,które miksujemy z miąższem awokado(5 sztuk) oraz z koncentratem(5 sztuk).
Dodajemy majonez,mieszamy razem.
Doprawiamy do smaku.
Połówki jajek nadziewamy szprycą do masy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Angelika10 10.10.2013 17:36
pyszne jajeczka
Megg 04.07.2013 20:59
wyglądają bardzo smakowicie
Pomocnik 04.07.2013 18:51
fajny przepis
cukiereczek 04.07.2013 17:08
pyszne jajeczka
ewka1978 04.07.2013 17:06
super jajka
Magula 04.07.2013 16:29
bardzo łądnie wygladaja
David 04.07.2013 16:23
super wygladają
Laila2786 04.07.2013 16:13
muszę wypróbować
iwi 04.07.2013 15:55
fajna przekąska
aisza1 04.07.2013 15:50
jaja wyglądają rewelacyjnie
Andrzej8 04.07.2013 15:36
ale jaja !!!!
Katarzyna34 04.07.2013 15:31
wygląda bardzo apetycznie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak