Składniki:
makaron rurki | 15 dag |
papryka czerwona | 2 |
bób | 10 dag |
cukinia | 1 średnia |
fasolka szparagowa | 10 dag |
usmażone pieczarki | 10 dag |
parówki cielęce | 3 szt |
sos serowy | 1 op |
sól | |
pieprz | |
bazylia świeża |
makaron rurki | 15 dag |
papryka czerwona | 2 |
bób | 10 dag |
cukinia | 1 średnia |
fasolka szparagowa | 10 dag |
usmażone pieczarki | 10 dag |
parówki cielęce | 3 szt |
sos serowy | 1 op |
sól | |
pieprz | |
bazylia świeża |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: