Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kolendrowa nalewka

2.0
(3)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Gałka muszkatołowa mielona Prymat 1 łyżeczka
spirytus 1/4 l
kolendra 1/2 szklanki

Przepis i sposób przygotowania na: kolendrowa nalewka

kolendrę ugniatam w możdzierzu, dodaję gałkę, przekładam do słoja i zalewam spirytusem. Odstawiam w ciemne miejsce na 10 dni. Po tym czasie przefiltrowuję i przelewam do ciemnych butelek.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

andżelika1 30.08.2012 06:52
spróbuję
sznycel 27.08.2012 18:45
piję, kiedy się stresuję

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak