Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kołduny z rybą

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Ciasto: na pierogi
filet z dowolnej ryby
sól i pieprz
czosnek
cebula biała
masło
koper świeży

Przepis i sposób przygotowania na: kołduny z rybą

Mięso z ryby zmielić, doprawić solą, pieprzem, posiekanym koprem i roztartym czosnkiem. Dodać niewielką ilość stopionego masła. Wymieszać. Ciasto na pierogi rozwałkować, wyciąć szklanką i napełnić farszem rybnym. Dokładnie zlepić i ugotować w osolonej wodzie, wywarze rybnym albo w osolonej wodzie z mlekiem pół na pół. Podawać ze zrumienionym masłem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak