Koktajl z czerwonej porzeczki

Koktajl z czerwonej porzeczki

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

Kalkulator jednostek

×

kostka

g

kg

gramów

ml

duża łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • czerwona porzeczka

    20 dag
  • cukier

    do smaku
  • kefir

    1/2 litra
  • śmietana 30%

    do dekoracji
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Czerwoną porzeczkę zmiksować, dodać kefir i cukier. Wszystkie składniki ponownie zmiksować na jednolitą masę. Koktajl dobrze schłodzić. Podawać wyporcjowany, można ozdobić go śmietaną

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat