koktail owocowy truskawkowo-arbuzowy

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • truskawki świeże

    1 kg.
  • cukier

    5 łyżek
  • mleko

    3/4 l.
  • arbuz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

obranego arbuza pokroić w kawałki i zmiksować,truskawki umyć odszypułkować i połączyć z arbuzem dodać cukier ponownie zmiksować.Wlać schłodzone mleko wymieszać i schłodzić,przed podaniem można dodać kostki lodu lub ozdobić śmietaną i truskawką.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Grazyna0211 28.07.2013 15:22
świetny pomysł
Madziela 09.07.2012 22:49
doskonale polacznie :)
foczka-ks 22.06.2012 19:44
mniam mniam

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat