Kokoski

Kokoski

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

mała puszka

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • cukier kryształ

    25 dag
  • białko

    3 sztuki
  • wiórki kokosowe

    15 dag
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania Kokoski

Białka z cukrem ubić na parze na sztywno. Dodać kokos. Wymieszać. Wyciągać małą łyżeczką masę i kłaść małą kupkę na brytfannie formułując ciasteczka. Piec w temp. 150 st. C. Piec na złoty kolor. Podsuszyć przed podaniem.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (23)

ajres 04.12.2011 00:19
robilam pyszne
ajres 04.12.2011 00:19
robilam pyszne
ajres 04.12.2011 00:19
robilam pyszne
Tomek13 29.11.2011 23:58
superowe
agogo2 20.11.2011 22:57
dobre
Magda60 05.11.2011 23:58
super
ajres 24.10.2011 23:31
polecam
kriso 20.08.2011 09:43
rewelacja
KasiaK90 07.08.2011 21:07
fajne
Justyna Jussstiii 06.08.2011 09:00
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat