Przepis i sposób przygotowania na: Knedle z jarmużem i serem feta
Kroki postępowania
Podawać z rumianą cebulką lub usmażonym boczkiem.
ziemniaki ugotowane | 0,5 kg |
mąka pszenna | 0,5 szkl |
mąka pełnoziarnista | 0,5 kg |
jajko | 1 szt |
mąka ziemniaczana | 1 łyżka |
jarmuż | 20-25 dag |
ser feta | 8-10 dag |
olej | 2 łyżki |
cebula | 1 szt |
czosnek | 1 ząbek |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
boczek wędzony | do okrasy |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: