Przepis i sposób przygotowania na: Klops w czerwonej glazurze
Kroki postępowania
Formujemy klops który układamy w blaszce .
Sos chilli mieszamy z ketchupem.
Pieczemy w 190C przez 1 godz.
mięso mielone | 1-1,5 kg |
cebula | 1 duża szt |
marchewka | 1 szt |
seler korzeniowy | pół szt |
natka pietruszki | pól pęczka |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Pieprz ziołowy mielony Prymat | |
Majeranek suszony Prymat | |
Czosnek suszony Prymat | |
jajko | 1 szt |
Bułka tarta klasyczna Prymat |
sos chili | 3 łyżki |
ketchup łagodny | 3 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: