Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kieszonki teściowej

3.0
(11)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

schab bez kości 1 kg
Kucharek 20 dag

Przepis i sposób przygotowania na: kieszonki teściowej

Mięso kroimy w grubsze plastry, by pośrodku można było zrobić nacięcie i kieszonkę. Delikatnie rozbijamy. Kieszonki z wierzchu i w środku nacieramy Kucharkiem.
Ser ścieramy na tarce o dużych oczkach, dodajemy czosnek, natkę pietruszki, sól, mieszamy. Farsz wkładamy do kieszonek. Mięso , panierujemy w jajku i bułce... następnie smażymy z obu stron, na złoty kolor.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

szajba2 14.03.2011 15:20
ryzykowna potrawa
PaulaC
PaulaC 06.01.2011 20:25
Bardzo smaczne
kielcok1 23.12.2010 15:33
ciekawe nie tylko z nazwy
Barbara55 18.12.2010 13:29
a co z farszem?
rakow2
rakow2 07.11.2010 16:03
dobra rekomendacja
klaudia879 07.09.2010 10:19
nazwa bardzo zachęcająca:P
annamariakowalczyk3 05.09.2010 11:03
ciekawy przepis.
sylwiachmiel 22.07.2010 23:24
dobra nazwa
Monika188 05.07.2010 23:00
trochę roboty, ale znam i polecam!!!!
Monika188 05.07.2010 23:00
trochę roboty, ale znam i polecam!!!!
Zośka1 02.07.2010 22:34
ale popelina, teściowej?.............
mehia 27.06.2010 22:22
niezła nazwa :)
Emilia25 19.06.2010 18:27
SMACZNE!!!
grasylwia 17.06.2010 10:15
fajne i smaczne
Katarzyna/kate1980 09.06.2010 13:28
fajnie się nazywa
darek6 07.06.2010 21:23
znakomite-znam
maxfighter 23.04.2010 20:09
PYCHA I DO SYTA
lilly_extreme
lilly_extreme 20.04.2010 17:12
dlaczego \"teściowej\" ? :)))

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak