kieszonki teściowej

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • schab bez kości

    1 kg
  • Kucharek

    20 dag
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Mięso kroimy w grubsze plastry, by pośrodku można było zrobić nacięcie i kieszonkę. Delikatnie rozbijamy. Kieszonki z wierzchu i w środku nacieramy Kucharkiem.
Ser ścieramy na tarce o dużych oczkach, dodajemy czosnek, natkę pietruszki, sól, mieszamy. Farsz wkładamy do kieszonek. Mięso , panierujemy w jajku i bułce... następnie smażymy z obu stron, na złoty kolor.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (18)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
szajba2 14.03.2011 15:20
ryzykowna potrawa
PaulaC 06.01.2011 20:25
Bardzo smaczne
kielcok1 23.12.2010 15:33
ciekawe nie tylko z nazwy
Barbara55 18.12.2010 13:29
a co z farszem?
rakow2 07.11.2010 16:03
dobra rekomendacja
klaudia879 07.09.2010 10:19
nazwa bardzo zachęcająca:P
annamariakowalczyk3 05.09.2010 11:03
ciekawy przepis.
sylwiachmiel 22.07.2010 23:24
dobra nazwa
Monika188 05.07.2010 23:00
trochę roboty, ale znam i polecam!!!!
Monika188 05.07.2010 23:00
trochę roboty, ale znam i polecam!!!!

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat