Składniki
kostka
kg
g
gramów
mała łyż.
gniazd
gniazda
dużej łyż.
duża łyż.
ml
mała puszka
łyżeczka
łyżka
szklanka
-
kiełbasa śląska
8 małych -
cebula biała
1 duża -
pomidory malinowe
5 dużych -
ser żółty
200 g -
śmietana 30%
200 g -
Czosnek suszony Prymat
1 łyżka -
ajvar
1 łyżka -
sól
-
Pieprz kolorowy Prymat w młynku
-
oliwa
Przepis i sposób przygotowania Kiełbaski zapiekane pod pierzynką
Kroki postępowania




Z niepozornych składników można stworzyć na prawdę pyszne danie. Chrupiące kiełbaski zapiekane pod kołderką ze śmietanki, pomidorów i ciągnącego się sera to wspaniały, sycący obiad dla całej rodziny. Bomba kaloryczna, ale od czasu do czasu można :)![]()
Komentarze (12)
Załaduj więcej komentarzy (2)