Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

KIELBASKI Z RUSZTU Z WINEM

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kiełbaski 2 SZT.
cebule 3 SZT.
pieczarki 10 DAG
BUTELKA WINA 1/2 BUTELKI
Bułka tarta klasyczna Prymat DO SMAKU
masło DO SMAKU

Przepis i sposób przygotowania na: KIELBASKI Z RUSZTU Z WINEM

KIELBASKI KROIMY NA KAWALKI O DL. 4CM. SCIAGAMY Z NICH SKORKE I LEKKO PODSMAZAMY. CEBULE I PIECZARKI DROBNO KROIMY WKLADAMY DO RONDLA I DUSIMY NA MASLE. DODAJEMY KAWALKI KIELBASY. RUMIENIMY KILKA LYZEK TARTEJ BULKI, LACZYMY Z CEBULA, PIECZARKAMI ORAZ KIELBASA. CALOSC ZALEWAMY WINEM TAK ABY WINO PRZYKRYLO KIELBASKI. DUSIMY 20 MIN.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

foczka-ks 23.10.2015 22:47
Smakowicie
Smakosz6 19.10.2011 09:26
mniam
Monika192 28.06.2010 17:05
Uwielbiam kiełbaski z rusztu :) mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak