Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kiełbaska z cebulką smażona na patelni

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kiełbasa 2 sztuki
cebula 2 sztuki
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Kiełbaska z cebulką smażona na patelni

Kiełbaskę należy pokroić w krateczkę i obsypać przyprawą do grilla i szaszłyków.Cebulę należy pokroić w drobną kosteczkę. Następnie należy kiełbaskę smażyć na patelni i jak już się troszeczkę podsmaży dodać cebulę.
Smażyć pod przykryciem. Jak cebulka będzie miękka to kiełbaska będzie gotowa. Smacznego !!!

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pacpaw 15.09.2012 23:54
dawno takiej nie jadłem

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak