Doradca Smaku logoandPrymat logo
Mięsa - najlepsze przepisy SPRAWDŹ

kiełbasiana rolada

0.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kiełbasa
30 dag
ciasto francuskie
20 dag
majeranek
1/2 łyżki
Sklep Prymat
jajko
2 sztuki
Bułka tarta klasyczna Prymat
2 łyżki
przyprawy
żółty ser
10 plastry

Przepis i sposób przygotowania na: kiełbasiana rolada

Rozmrożone ciasto francuskie posmarować białkiem. Kiełbasę pokroić w drobną kostkę wymieszać z jajkiem roztrzepanym, bułką tartą, majerankiem i przyprawami np. sól i pieprz. Plasterki z sera położyć na francuskim cieście z posmarowanym wcześniej białkiem. Następnie wysmarować masą z kiełbasą i zapiec w piekarniku około 30 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Andysz 15.09.2012 08:59
pychaaa!;)
agnieszka214 14.09.2012 19:19
pysznie szkoda że nei ma zdjecia

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak