Kiełbasa z grila

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • cebula

  • piwo

  • kiełbasa rózne

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

kiełbase pieczemy na tacce,po lekkim zarumienieniu dodajemy sporo cebuli ,lekko pieczemy ,po czym polewamy piwem,po stwierdzeniu ze jest dobrze opieczona ponownie polewamy piwem i podajemy na jednorazowym talerzyku ,pamiętając o tym gdy są dzieci nalezy kiełbase dla nich wczesniej wyjąc bez polewania piwem

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat