Kiełbasa smażona

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kiełbasa

    4
  • smalec

  • cukier

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kiełbasę pociąć na talarki. Na patelni rozgrzać smalec, podsmażyć na nim kiełbaskę. Posypać cukrem i poczekać, aż się skarmelizuje.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
parysek10 29.02.2012 23:22
Prosta i smaczna.
parysek10 29.02.2012 23:22
Prosta i smaczna.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat