Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kebab w serowej bułce

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

bułki
papryka czerwona
ser żółty
kukurydza
pierś z kurczaka

Przepis i sposób przygotowania na: Kebab w serowej bułce

Bułki przekroić tak by z jednej połówki dało się wyjąć miąższ a druga służyła jako daszek. Napełniać je podsmażonym kurczakiem (w przyprawie do kebaba i sosie sojowym tao-tao), papryką i kukurydzą.Ułożyć po2plasterki ogórka i kawałeczki sera. Przykryć "daszkiem". Bułeczki smarować masłem a na wierzch położyć paseczki sera. Zapiec w 180stopniach by były chrypiące.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pacpaw 30.07.2012 20:07
ładnie upakowałaś w tą bułkę :o)
Pietruszka 30.07.2012 09:41
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak